PFS+ Support​

Telefoon: +32 2 664 03 20

Wij zijn beschikbaar tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag.

E-mail: helpdesk.accidents@aginsurance.be​

​Wens je een probleem te melden of een vraag te stellen? Gelieve ons te contacteren op helpdesk.accidents@aginsurance.be. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag.

Toegang vragen​

Ik heb nog geen gebruikersnaam of wachtwoord.​

Contacteer PFS+ Support via telefoon of e-mail.  De volgende gegevens zijn verplicht om een gebruikersnaam aan te maken:

1. Contractnummer(s)
  2. Naam/voornaam van de gebruiker
  3. Emailadres/telefoon van de gebruiker
  4. Taal (Nederlands of Frans)

Gebruikersnaam/wachtwoord

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten?

Contacteer PFS+ support via telefoon of e-mail. Het is belangrijk dat je je contractnummer kent zodat we uw gebruikersnaam vlug kunnen terugvinden.​

Ik ben mijn wachtwoord vergeten?

Je kan zelf een nieuw wachtwoord instellen. Klik  hiervoor op "Vergeten?" en volg de procedure. Je zal een e-mail ontvangen met een activatielink. Klik op de activatielink om de procedure voor een wachtwoordreset te vervolledigen.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?​

Klik op “wachtwoord wijzigen” in het inlogscherm​

Wat zijn de regels voor een wachtwoord?​

- Het moet minimaal 8 karakters lang zijn.

- Het moet ten minste 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer of 1 speciaal karakter bevatten.

- Het mag niet hetzelfde zijn als de vorige 10 wachtwoorden.

- Het mag niet hetzelfde zijn als de gebruikersnaam. (toevoegen van een prefix of suffix aan de gebruikersnaam is ook niet toegelaten).

Problemen​

​Hoeveel pogingen heb ik om in te loggen?

Je hebt 5 pogingen. Nadien wordt je account geblokkeerd.

Wat als ik de boodschap krijg “Sorry, je account is geblokkeerd. Contacteer PFS+ Support."?​

Je hebt teveel pogingen gedaan om in te loggen. Je kan je account deblokkeren door uw wachtwoord te resetten via de optie ‘Vergeten’ naast ‘wachtwoord’.

Wat als ik de boodschap krijg "Oeps. De combinatie van gebruikersnaam en paswoord is niet gekend."?

Er zit een fout in de gebruikersnaam en/of paswoord. Indien je zeker bent dat de gebruikersnaam en paswoord juist zijn, neem dan contact op met PFS+ Support.

Wat als ik de boodschap krijg "Je nieuw wachtwoord is niet geldig."?

Je wachtwoord voldoet niet aan de regels. Je wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn en minstens 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer of speciaal karakter bevatten.​